Értékeink és tanácsadási filozófiánk

Minden sikeres üzletember életútjában, minden sikeres cég életében meg lehet találni azt a néhány elemet, amit mi szenvedélynek hívunk.

Gondolkozzon csak el! Mi az, amit olyan szenvedélyesen szeret, vall, és követ az üzleti életében, avagy az üzleti viselkedésében, amit sohasem adna fel, ami sohasem engedne el?

Nekünk négy szenvedélyünk van.Az első és legfontosabb:az értékadás. Ez a mi legfőbb vallott értékünk, a legfontosabb hitvallásunk!

Szenvedélyesen szeretünk értéket adni Ügyfeleinknek. Szenvedélyesen ragaszkodunk ahhoz, hogy olyan munkát végezzünk Ügyfeleink számára, amely egyértelműen és nyilvánvalóan, jól láthatóan és jól érzékelhetően, akár pénzben is megmérhető módon, értéket jelent Ügyfeleinknek.

A való világ tapasztalatai alapján dolgozunk, nem tankönyvekből és egyetemi katedráról ’hirdetjük az igét’. Csak az kínáljuk az Ügyfeleinknek, amiről már megtapasztaltuk, hogy működik, jó, bevált, és sikeres.

Másik kiemelten fontos szenvedélyünk a szakmai minőség. Soha nem adunk ki a kezünkből olyan munkát, aminek a szakmai minőségéről nem vagyunk maradéktalanul meggyőződve. Mindennek garanciája az a nálunk meglévő több évtizedes, a gyakorlati életben is bizonyítottan sikeres szakmai tapasztalat, a hazai és a nemzetközi üzleti környezetben is bevált szakismeretek széles köre, a kipróbált szakértőink és vezetőink ismeretei és tudása. Csak elsőrangú munkatársakkal dolgozunk, akik kiemelkedő kompetenciákkal rendelkeznek, és megfelelnek a magas szakmai elvárásoknak.

Harmadik szenvedélyünk a jobbítás szándéka. Csak olyam megbízásokat vállalunk el, és az elvállalt megbízásokat pedig oly módon teljesítjük, hogy abból mindenki – a megbízó Ügyfél, az Ügyfél cégének partnerei (pl. finanszírozó pénzintézetek) – számára egyértelmű legyen: valami jónak, az eddiginél valami jobbnak lettek a részesei. Huszonsok év üzleti tapasztalatai, sikerei és kudarcai alapján tudjuk azt, hogyan lehet jobbá tenni egy céget, hogyan lehet tartósan jobbítani a helyzetét.

Negyedik, de nem kevésbé fontos szenvedélyünk a tisztesség. Az üzleti életben és a magánéletben is a vitathatatlan és megkérdőjelezhetetlen tisztességet képviseljük. Ha valahol, valamiben fölmerül a tisztességtelenség akár csak halvány gyanúja, abban onnantól kezdve mi már nem veszünk részt.

Sok cég számára fontos érték a tulajdonosai számára ’előállított’ profit. A mi üzleti filozófiánk ebből a szempontból is egy kicsit más. Számunkra a cégünk profitja nem cél, hanem a sikeres működésünk remélt következménye. Ha jók vagyunk abban, amit csinálunk, akkor Önök, mint Ügyfeleink is jók lesznek abban, amit Önök csinálnak, s a közös siker gyümölcsein tudunk osztozni. Ekkor és csakis ekkor leszünk mi is sikeresek.

Tanácsadási filozófiánk fő alapelve a teljesség.

Ha megtekintik honlapunknak a Szolgáltatásaink c. fejezetét, látni fogják, hogy 8 tanácsadási szakterületen kívánunk tanácsadási szolgáltatásokat nyújtani. Ezek közül az Ügyfeleink természetesen külön-külön bármelyiket egyedileg is igénybe vehetik, de bármely 2-3-4 kombinációját is, sőt, akár egyszerre mindegyiket is. Alapvető tanácsadási filozófiánk, hogy az Ügyfeleinknek nem egyedi szolgáltatás-elemet kívánunk nyújtani, hanem az Ügyfél üzleti szükségleteihez, igényeihez illeszkedő teljes megoldást, a szükséges teljes spektrumot, a ’szivárvány összes színét és teljes ívét’. Minden elemben ott vagyunk, minden lépésben segítünk! Nem részmegoldásokat akarunk nyújtani, amely után a tanácsadó szépen ’levonul a pályáról’. Ehelyett, végig segítve az Ügyfelet, a ’pályán’ mi akarjuk adni azt a ’gólpasszt’, amiből aztán Ügyfél ’rúgja be a gólt’!

Csak egy tipikus példa: egy Ügyfél fejlesztési-beruházási céljaihoz minimum szükséges lehet egy üzleti terv, valamint egy finanszírozási megoldás együttese. Ezt mi együtt ajánljuk, teljes megoldásként, egészen addig segítve az Ügyfelet, amíg a megkötött finanszírozási szerződése alapján pénzhez nem jut.